Disco n Action

None

Riječka grupa Disco'n'Action (D'N'A) 15. će se siječnja u klubu KSET po prvi put predstaviti zagrebačkoj publici svojom energičnom, dinamičnom i - uvijek žestokom svirkom!

Koncert započinje u 21:30, a publici je zagarantirano cca 60 minuta "nabrijane" disko-akcije kojoj će se pridružiti i gosti - pjevač Hrvoje Karabaić (Hesus Attor) te violinistica Marta Batinić (Ashes you leave). Cijeli će koncert biti popraćen i videoprojekcijama, tj. VJ-ingom u izvedbi Lord Nurzur Mekanotehnika.

Glazbu koju stvaraju, dečki iz benda najčešće definiraju kao Trance punk eksploziju. Riječ je, naime, o kombinaciji raznih pravaca razne glazbe praćene čvrstim grooveom koji ljude hipnotički tjera na bilo kakav oblik plesa.

Disco'n'action jesu Kristijan Pejić - Rista (gitara), Goran Grgurev - Grga (bas), Edin Haliti – Haliti (udaraljke), Dalibor Peršić - Dale (bubnjevi) i Zlatko Trošelj - Bujo (klavijature i sampler).

Onima koji su dosad prisustvovali D'N'A atrakciji, jasno je da je riječ o vrhunski uvježbanom bendu koji svojim plesnim ritmom, ali i vrlo žestokom izvedbom jednostavno osvaja.

Kako zvuče možete poslušati na myspace.com/disconaction

Cijena karata je 20 kn u pretprodaji, a 30 na ulazu, koji se otvara od 20:00h.

koncert