DEMOnstrator pod brojem 5

Munjotresne vjeverice (Zg)
Egotrip (Zg)
NoS3ngs (Zg)

Munjotresne vjeverice (Zg)
Egotrip (Zg)
NoS3ngs (Zg)


Kao bend su se okupili još 2001. godine, kada su svirali uglavnom covere njima dragih bendova. Tada su bili mladi i zvali su se ORION, no to kratko traje (naime, više nisu mladi). Unatoč razilasku, nastavljaju raditi na autorskim pjesmama. I tako 2006. su se našli na Bjelovarskom radiju, gdje su upali na top10 demo bendova, glasovima slušatelja i žirija. Tada nastaje Egotrip. The rest is history...

Bend intrigantnog imena – Munjotresne vjeverice – osnovan je prije neodređenog broja godina, zbog slave, novaca i svima poznatih razloga. Polako su napredovali na ljestvici popularnosti, te su tako zaslužili svirku u KSET-u prije dvije godine. Bilo je ludo, pa nema razloga da sumnjamo da će tako biti i danas. (curama napominjemo da ponesu ekstra par grudnjaka, jer ne vraćaju one bačene na stage, basist ima fetiš – op. ur.)

Nakon godina usviravanja i promjena članova, krajem 2006. godine samo tri čovjeka ostaju vjerni početnom cilju. U tom trenutku odlučili su nadjeniti si ime. Tako je nastao NoS3ngs. Glazbeno usmjereni, ali ne voze samo jednom ulicom, pa bi se dalo reći da sviraju muziku sa utjecajem britanske rock glazbe (60-ih i 70-ih). Od nastupa, ističu se oni na VIPinmusic festu, UMF rastok festu, te onaj kad su bili predgrupa Sonic Boom Sixu u Osijeku.

EgoTrip
NoS3ngs


Upad 10 kn, ulaz se otvara u 20:00h, a koncert počinje oko 21:30.
Vidimo se tamo...

koncert