Voodoo Glow Skulls + Left Alone

None

Nakon legendarnog propalog koncerta u Šibeniku od prije nekoliko ljeta, napokon su nas, nakon skoro dva desetljeća postojanja odlučili posjetiti sad već veterani američkog ska-core revivala 90-ih koji su predvodili zajedno s Mighty Mighty Bosstones, No Doubt, Operation Ivy i Rancid.

Voodoo Glow Skulls osnovala su braća Casillas , hispano-američkog porijekla s namjerom da sviraju brzi hardcorepunk podebljan brassovima, ska ritmom i utjecajima meksičkih vjerovanja i folklora . Izdali su 8 albuma za najveće nezavisne hardcore i punk etikete (Epitaph, Victory, Dr. Strange ) koje su prodali u milijunskim nakladama. Krajem 90-ih ska revival je utihnuo, no najveći su opstali, u što će te se uvjerit ako dođete na koncert benda koji svake godine obavezno proputuje obje Amerike, Europu i Japan.

Sa sobom na ovu turneju kojom promoviraju najnoviji album «Southern California street music» vode Left Alone , punk rock bend koji neodoljivo podsjeća na Rancid , što i nije neko iznenađenje s obzirom da im je producent i izdavač (HellCat Records.) Tim Armstrong, Rancidov frontman.

Ulaznice će u pretprodaji biti moguće kupiti u KSETU i Dirty Old Shopu (Tratinska 33) po cijeni od 65 kn , dok će na dan koncerta ulaznica koštati 80 kn .

Ulaz u klub se otvara u 20 h, a koncert počinje oko 21 h.

koncert