K: STRAIGHTAWAY (Fr) + PLAN B (Zg) + OUT OF STEP (Zg)

None

STRAIGHTAWAY (Pariz)
PLAN B (Zagreb)
OUT OF STEP (Zagreb)

Nakon bezuspješnog pokušaja dolaska na ovoljetni Dirty Old Festival, francuski bend po imenu StraightAway ćete ipak ove godine imati prilike gledati u Hrvatskoj. Ovaj pariški kvartet karakterizira moderni melodic punk zvuk karakterističan za bendove poput Rise Against, No Use For A Name i Strung Out (s kojima su ovog ljeta trebali ići na turneju), te u Zagreb dolaze povodom promocije svog prvog albuma "Democracy Of Spreading Poverty". Ime Straightaway već dugo u europskim melohardcore krugovima nije nepoznanica, te smo sigurni da će i hrvatska publika s oduševljenjem prigrliti ovaj odličan bend.

Straightaway u Zagreb dolaze na poziv svojih dobrih prijatelja Plan B, benda koji je ovdašnjoj publici itekako dobro poznat tako da za njih neće biti potrebna detaljnija najava - od njih se zna čemu se možemo nadati pa se zato i očekuje još jedan odličan koncert ovog zagrebačkog hardcore kvarteta.

Navedenim bendovima će se pridružiti i Out Of Step, mladi zagrebački bend koji (iako im je ovo prvi veći koncert) će vas zasigurno osvojiti na prvi pogled svojim pjesmama u stilu Bad Religiona, No Use For A Namea i Six Packa.


Ulaz u pretprodaji i na blagajni 25 kn.
Vrata otvorena u 20 h, koncert počine u 21 h.

koncert