K: DEMOSTRATOR - SHE LOVES PABLO + LOUDERMIND

None

DEMONSTRATOR
Lekcija treća:
SHE LOVES PABLO (Zg)
LOUDERMIND (St)

Zašto bi vikend morao završiti nedjeljom? Produžite ga za još jedan dan uz Demonstrator u KSETu. Za treću lekciju priredili smo vam dva kvalitetna benda: She Loves Pablo i Loudermind.

She Loves Pablo je interesantan stoner rock dvojac iz Zagreba. Bend čine Leo na bubnju i back vokalima, te Domagoj na gitari i glavnom vokalu. Iako su i prije svirali skupa, u ovoj formaciji sviraju tek od 2006. Uzori su im Kyuss, Queens Of The Stone Age, The Desert Sessions, The Melvins, Eagles Of Death Metal... She Loves Pablo su nam živi dokaz da su za moćan i kvalitetan bend i više nego dovoljna dvojica.

Loudermind su rock alternativci koji nam dolaze iz Splita. Za razliku od She Loves Pabla, imaju jednog člana više u bendu: Joško - gitara/vokal, Luka - bass/back vokal i Jure - bubanj.
Postoje od 2005. godine, a u ovoj postavi od 2006. Snimili su demo album sa četiri pjesme, a u pripremi je i album od 10 pjesama. Uzore pronalaze u Audioslaveu, Faith No Moreu, Black Sabbathu,. Soundgardenu i drugima. Pišu pjesme o svemu i svačemu, uglavnom o čovjeku i okolini. Citat na njihovom webu sve govori: "Use your earplugs. It's fucking heavy!"

Ulaz se otvara od 20:00, a cijena ulaza je 10 kn.

koncert