K: μArs festival - LukaToyBoy + CasTrio + Hiram Abiff

None

Lukatoyboy (Sr)
CasTrio (Sr)
Hiram Abiff (Zg)

Teško je nabrojati sve stvari kojima se Luka Ivanović (Lukatoyboy) bavi, od produciranja i izvedbi eksperimentalne elektronske glazbe pa sve do pisanja glazbenih kritika i glazbe za kazališne predstave. Osim toga se bavi i Djing-om, uređuje radijsku emisiju “Cut-Paste FM”, suorganizira improveE večeri u Beogradu... Nastupa sam ili sa nekim od projekata poput noise/improv benda skiiiik++ ili elektronskim noise rock bendom Pending music u kojem svira sythesizer i sampler. Osim nastupa na na festivalima poput EXIT-a i Dis-Patcha u Srbiji iz koje dolazi, također je nastupao i širom svijeta. Radove objavljuje pod Creative Commons licencom, a možete ih poslušati na www.archive.org.
Ovom prilikom će nastupati solo i kao član trojca Castrio.

http://www.myspace.com/lktyby
http://www.myspace.com/improvedistrict

Castrio je A/V trojac iz Beograda, a rijetka je prilika vidjeti njihov nastup bila na posljednjem Illectric Funk Festivalu, točnije Videoskopu. Nastup im je nabolje opisati nabrajajući DIY opremu - par uvelike prepravljenih Casio syntesizera, brdo žica, nekoliko kamera i TV-a, audio i video mikser...
Na vama je da zamislite kako njihov, prije svega nevjerojatno energičan, originalan i kreativan nastup izgleda uživo te potom dođete provjeriti da li ste bili u pravu.

Da bi večer zaokružile domaće noise snage elektroničkog podzemlja, predstavljamo Vam kriptičnog audio arhitekta, člana Egoboo.bits kolektiva, imena sinonimnog sa onim graditelja hrama kralja Solomona, Hiram Abiff: "His music is a concoction of many genres with violent twists and underlying noise, funny and dead serious at the same time. It tells the tale of barren wastelands, deserted places ridden with somatic dread beyond the grasp of the intellect.”

http://www.myspace.com/habiff
http://www.egoboobits.net

Ulaznice će po pretprodajnoj cijeni od 20kn biti moguće kupiti u KSETu, dok će na dan koncerta koštati 30kn. Ulaz se otvara u 20 sati, a koncert počinje poslije 21 sat.

koncert