K: Demonstrator: Offside Att@ck (Žu) + Recykl (Zg)

None

OK... Prvi ovosezonski Demonstrator, te drugi pod novom organizacijom Vam dovodi dva odlicna benda: Offside Att@ck iz Županje i Recykl iz Zagreba.

Bend Offside Att@ck svirao je po mnogim velikim hrvatskim gradovima i gostovao po radio postajama, kako u Hrvatskoj tako i u susjednim zemljama. Nakon brojnih koncerata, na kojima su svirali covere; grupa se orijentirala i svoje vrijeme posvetila stvaranju autorskih pjesama, što je rezultiralo snimanjem prvog singla «Kad bi srce slagalo» koji je duže vrijeme uživao oduševljenje svakim danom sve brojnije publike, zauzeo visoka mjesta na top listama, i najavio snimanje albuma koji se priprema. U novije vrijeme grupa se našla na prekretnici svog djelovanja i zapocela stvarati glazbu inspiriranu grupama: RHCP, U2, Coldplay... te je nastalo niz pjesama: "Mi", "Stupanj evolucije", "Mislim da sam lud", "Zid", "Peti 3lement" koje se postepeno snimaju ...

Recykl možemo nazvati rock umjetnicima. Dolaze nam iz Zagreba i broje tri clana. Imaju iza sebe povelik broj koncerata po Hrvatskoj a i kotiraju dosta visoko na www.demobands.com. Ime benda definiraju kroz povezanost sa prirodom. Recykl znaci pomirenje izmedu ljudske pohlepe i kruženja prirodne energije, ne ulaže energiju da bi je prirodi oduzeo, vec da bi povecao protok, pokušavajuci je ostaviti nepromijenjenom, onakvom kakva ona u srži je - jer takva ce imati najvecu snagu.

Koncert ce startati u 21:30, a vrata se otvaraju u 20:00.
Upad je simbolicnih 10 kn. Dodite i podržite naše bendove, zabava zagarantirana.

koncert