K: Tost + Hangover Pills + Breaking The Fourth Wall

None

Tost (Ri)
Hangover Pills (Zg)
Breaking The Fourth Wall (Zg)


Tost nisu bili u Zagrebu, možete li to vjerovati? Već pet godina ovih pet mladaca iz Rijeke pegla prvoklasni punk (il melodični hardcore, kako god hoćete), jedan su od najjačih lajv bendova što se mogu naći u Hrvata momentalno, svatko tko sluša Bad Religion, Pennywise, Pase, NOFX ili Rise Against bi im se trebao klanjati - a u metropolu nisu još ni prismrdili? Tragično, zbilja. E neće ići. U utorak 11.09. Tost svira u KSETu, a vi ćete (nadamo se za vaše dobro) biti tamo da možete tome posvjedočiti.
http://www.myspace.com/tostavost

Tu su i Hangover Pillsi. Nakon odličnog otvaranja za Đubrivo pred godinu dana, ovaj se zagrebački kvartet vraća na mjesto zločina da bi pokazali što su nova u zadnje vrijeme pripremili za zege publiku - koja već zna da od njih može očekivati prvoklasnu pank veselicu.
http://www.myspace.com/hangoverpills

Treći bend najavljen za večeras, Ishiatz su nažalost otkazali poradi bolesti članova, pa se koncert smanjuje za jedan riječki bend i povećava za jedan zagrebački - s vama će večeras ponovno u KSETu biti i Breaking The Fourth Wall iz Zagreba, mladi melodični hardcore kvartet (kojemu će ovo možda biti i zadnji koncert u ovoj postavi) iz Third Rocket Records ekipe.
http://www.myspace.com/bt4w

Karte na blagajni prije koncerta - 20 kuna.

koncert