JabbaTon - season startup

None

Predstavljanje novih članova crewa + promocija prvog hrvatskog drum’n’bass vinyl izdanja!

Venom
Kodin live
Yesh
Koknee
Nesho
VJ Somatik


Nakon dva mjeseca odmora i izbivanja, vraćamo se u našu dragu “jazbinu” zvanu KSET. Preplanule kože, napunjenih baterija i nasmiješenih lica spremni za još jednu nadamo se zabavnu sezonu i to s pojačanjima u ekipi. Predstavit ćemo Vam dvojicu novih Jabbana, a također i (koliko nam je poznato) prvo hrvatsko drum’n’bass izdanje na vinylu na što smo jako ponosni!

Novi Jabbani nipošto nisu nepoznanice na sceni, a iako smo već dugo u prijateljskim odnosima sretni smo što i oficijelno postaju djelom Jabba Crew-a. Radi se o DJ Venomu te Kodinu.

Venoma ( www.myspace.com/davorvenom ) više zaista ne treba posebno predstavljati, dovoljno je reći da je jedan od najboljih dj-a te turntablista sa ovih prostora (svojedobno finalist svjetskog DMC-a u Londonu) te član bendova ST!llness i Dženeration 81, a njegovo ste umijeće već u mnogo prilika mogli vidjeti i čuti na JabbaTonu, Confusion večerima, koncertima navedenih bendova itd.

Kodin ( www.myspace.com/kodindaproduca ) je pak jedan od najperspektivnijih hrvatskih drum’n’bass producenata, koji doslovno na dnevnoj bazi proizvodi nove trackove koji su se već našli u setovima nekih domaćih dj-a, a svoju kvalitetu dokazuje i prvim hrvatskim drum’n’bass izdanjem na vinylu za britanski Ascenzion Records!

Predstavit ćemo već treće izdanje mlade etikete Ascenzion Records u vlasništvu našeg prijatelja, također čestog gosta a slobodno možemo reći i UK Jabbana, DJ Phase-a. Na vinilu se nalaze dvije pjesme, s jedne strane Kodin - Girl In A Delirium, a s druge DJ Phase - Science.

A naravno, da bi sve prošlo u veselom ozračju JabbaTona, na ulazu će Vas dočekati i JabbaKija (rakija) dobrodošlice!

Start: 22:00
Upad: 20kn

plesaonica