DISMEMBER (SWE) + Mystical Fullmoon (IT) + Corpse Grinder (HRV)

None

DISMEMBER (SWE) - old school swedish death metal
Mystical Fullmoon (IT) - symphonic black metal Corpse Grinder (HRV, + Vž) - death metal

DISMEMBER
---------
www.dismember.se

Kultni švedski death metal se vraća u Hrvatsku! Dismember će na ovoj "Scorched Land" turneji promovirati svoj novi album "The God that never was" po cijeloj jugoistočnoj Europi, te će u sklopu iste ponovo posjetiti hrvatsku prijestolnicu, gdje su prvi puta nastupili ("tek") 2004. godine.
Iako je bilo raznih problema u posljednje vrijeme, a pogotovo treba naglasiti odlazak njihovog dugogodišnjeg bubnjara Freda, cijela turneja je zamalo dva puta otkazana, no bend je pokazao svu veličinu koja stoji iza imena Dismember i ipak kreće odraditi započeto... Za generacije i generacije koje su odrasle uz Dismember, ili su ga tek nedavno otkrili, 12.6. će KSET biti mjesto gdje jednostavno moraju biti.

Mystical Fullmoon
-----------------
www.myspace.com/mysticalfullmoon

Iako imaju već 13 godina postojanja iza sebe, Mystical Fullmoon je relativno nepoznat talijanski bend. No sada im se pružila prilika kakva se rijetko pruža: tokom lipnja dijelit će stage s Dismemberom! Tako ćemo i u Zagrebu imati priliku čuti njihov eksperimentalni symphonic black metal.

Corpse Grinder
--------------
www.myspace.com/blessthesin

Corpse Grinder je bend koji dolazi iz Varaždina, i iako su dosta mlad bend, to se nikako ne može reći za njegove članove, koji iza sebe imaju godine iskustva... Jasno je zašto je ovaj bend bio idealan za otvoriti ovaj koncert, i drago nam je što će ih Zagreb ugostiti po prvi puta.


Cijena karte je 80kn u pretprodaji, a na dan koncerta će biti 95kn.
Koncert počinje u 21:00h.

Pretprodaja: KSET, Metal bar Runa (Opatička ulica), Planet Music (Frankopanska)

koncert