K: VOODOO LIZARDS + F:A.U. + PARS PETROSA

None

Voodoo Lizards (Varaždin)
F.A.U. (Zagreb)
Pars Petrosa (Samobor)


Voodoo Lizards je četveročlani rock’n’roll bend iz Varaždina. Sastavljen je od mladih glazbenika koji su prije zajedničkog okupljanja prilično intenzivno, kroz razne projekte i bendove, sudjelovali u varaždinskom glazbenom životu, pa i šire. ( Seekersplanet, Applebite, Life Giving Liquid, Mother Crown...)
U godinu dana djelovanja bend ima iza sebe tridesetak koncerata i snimljen EP. Trenutno u Zagrebu snimaju novi materijal s producentom Ivanom Božanićem (Pips, Chips&Videoclips). Uskoro će bend biti predstavljen i u SAD-u i to na Direct TV-u (tv- kuća koja se bavi promocijom mladih bendova iz cijelog svijeta) i u časopisu Alternative World Fanzine iz L.A.-a, poznatim po prvim intervjuima s nekim od velikana američke grunge scene 90-tih (Mother Love Bone, Soundgarden... ).
www.myspace.com/voodoolizards

F.A.U. je peteročlani demo bend iz Zagreba kojeg čine: Josip Mihaljević (vokal), Marko Pirija (gitara), Vedran Čagalj (gitara), Dragan Tintor (bass) i Domagoj Iveziă (bubnjevi). Nastali su u jesen 2002. i od tada sviraju po, manje-više, svim klubovima u Zagrebu, festivalima i demo natjecanjima s manjim izletima po drugim gradovima u državi. Stilski je njihovu glazbu najbolje opisati kao mješavinu rocka i bluesa. Nedavno su izbacili svoj promo prvijenac (demo album) "Urbana Gerila" koji sadrži 8 autorskih pjesama. www.myspace.com/fungee777

Pars Petrosa su nastali 2005. godine sa inicijativom da stvore alter bend otvoren novim idejama i načinima izražavanja, upotrebljavajući mnoge vrste instrumenata kao što su: perkusije, tamburica, violina, saksofon, itd.. Ime su si nadjenuli po maloj košćici unutar uha, bez koje ljudi ne bi bili sposobni čuti i slušati. Kao što sami vole reći, oni nisu tu da se prave da su najbolji ni najpametniji, nego su tu da sviraju ono što osjećaju. U svakom slučaju jedan vrlo interesantan bend. Trenutno rade na novom materijalu.
www.parspetrosa.com

Dakle, dođite i podržite naše glazbene mlade nade! Zabava zagarantirana!
Ulaz od 20h, početak u 21h
Ulaznice: 15 kn

koncert