P: BREAKLECTICA VS. CONFUSION

None

BREAKLECTICA VS. CONFUSION
with
MALA (DIGITAL MYSTIKZ/UK)
N-TYPE (TERRAIN RECORDS/UK)


Početak: 22:00 Kraj: 03:00
Ulaz: 35kn

Mala - Digital Mystikz (DMZ, Soul Jazz, Planet Mu, Rephlex / London, UK) best dubstep producer (dubstepforum.com awards 2006)
Britanski DJ/producent Mala vodeći je predstavnik i pionir dubstepa, novog zvuka koji hara londonskim underground klubovima. Nastao pod dub reggae, jungle i dark garage utjecajima, dubstep donosi jedan posve novi, jedinstveni zvuk, a svojim dubokim basom i snažnim ritmovima redovito raspleše i najzahtjevniju publiku. Digital Mystikz (Mala i Coki) i Loefah tvorci su DMZ - ne samo najznačajnije dubstep veceri,
nego i labela koji je najviše utjecao na evoluciju dubstepa. Njegova izdanja za Soul Jazz, Planet Mu, Rephlex, Tempa, DMZ i druge, zbog kojih je dobio titulu najboljeg dubstep producenta, definirala su dubstep sound. Prvi nastup Digital Mystikz na ovim prostorima rijetka je prilika da doživite trenutno najvitalniju scenu elektroničke glazbe.

"Come meditate on bass weight"
www.myspace.com/malamystikz

N-Type (Tempa, Dubpolice, Southside Dubstars, Terrain / London, UK) best dubstep dj (dubstepforum.com awards 2006)
Titulu najboljeg dubstep DJ-a N-Type je zaradio svojim energičnim, brzim i tehnički savršenim miksevima kojima je dokazao da su u krivu svi koji su mislili da je dubstep down tempo. Uvijek je u potrazi za novim talentima i naoružan najsvježijim dubplateovima na sceni. Rezident je na londonskoj večeri Forward, na kojoj je nastao dubstep,
kao i na RinseFM - najpoznatijem londonskom piratskom radiju
najzaslužnijem za širenje dubstepa. Upravo je miksao Dubstep Allstars vol. 5, kompilacijsku seriju koja prezentira najbolje u dubstepu, a njegov live set emitiran je na (BBC Radio 1) Mary Anne Hobbs showu. Izdavao je na Tempa, Dubpolice, Southside Dubstars, 3.5 i na vlastitom labelu Terrain Records.

/wwwmyspace.com/djntype


plesaonica