K: HAIN TENY (Srbija) + KANDŽIJA

None

HAIN TENY (Srbija)
KANDŽIJA i GOLE ŽENE


Nažalost, ovo je jedan koncert koji KSET nije uspio realizirat u četvrtom mjesecu, za kada je prvotno bio najavljen, no nećemo vam ostati dužni...
Iz Novog Sada nam dolaze Hain Teny, hip-hop kolektiv, koji svojim tekstovima i glazbom spajaju funk, jazz, breakbeat i elektroniku. Njihovi poceci sezu do kraja 2000. godine, a prvi singl "Vrlo Intrigantno" su izdali pocetkom 2001. Zadnjih 2 godine su proveli intenzivno svirajuci po regiji, a iza sebe vec imaju dva albuma, "ROBA" i "Haintelligence". Ovo im je prvi nastup u Zagrebu, a jednog od njihovih MC-a ste imali prilike cuti na Bass Invadersima u KSET-u pocetkom ove godine. Dobili su vrlo dobre kritike nakon njihovih nastupa na EXIT-u, pa ocekujemo da nece ni Vas ostaviti ravnodusnima. Ako zelite provjeriti kako zvuce, posjetite njihove stranice.
www.myspace.com/hainteny
www.hainteny.com

Uz sjajne Hain Teny večeras će nastupiti i osječki reper i humanist specifično-reprezentativnog imena Kandžija, jedan je od najvećih nada hip hopa u Hrvata. Već duže vremena je na sceni , poznat kao jedan od najboljih freestylera na ovim prostorima - u što se mogao uvjeriti svako tko ga je vidio uživo. Upravo tim mnogobrojnim nastupima si je izgradio ime, nastupao je svuda: Ljubljana, Exit u Novom Sadu, svi klubovi u Osijeku pa čak i u HNK, većinom uz DJ-a, no u zadnje vrijeme i sa svojim kontroverznim pratećim bendom «Gole Žene» s kojima pomiče shvaćanje hip hopa, i ruši stereotipe i pravila. Možete uživati u mixhejtu «Jea» koji je već na ulicama, selima, CD-ovima, kompjuterima, mp3 playerima i svuda, te će vas pripremiti za ono što sljedi.
www.kandzija.com
www.myspace.com/kandzija


Ulaz od 20kn, početak 21h
Ulaznice u pretprodaji 25kn, na ulazu 30kn

koncert