K: GIVING CHASE (SAD) + BREAKING THE FOURTH WALL + ASTPAI (Austrija)

None

GIVING CHASE (SAD)
BREAKING THE FOURTH WALL (Zagreb)

ASTPAI (Austrija)

Melodic hardcore kvintet iz Philadelphie pod imenom Giving Chase konačno i s ponosom po prvi put prelazi Atlantik i kreće na turneju po Europi. Naravno, ovu posebnu prilku nismo mogli propustiti te vam s ponosom najavljujemo njihov nastup u KSETu, te predstavljanje njihovog novog albuma "A Cheap Print of a Masterpiece". Ovih pet mladića će svojim izričajem neke prvim slušanjem podsjetiti na Good Riddance, neke na Strung Out, neke na Comeback Kid, a neke na nešto sasvim četvrto... no Giving Chase će vas svojim energičnim nastupom te nevjerojatnim izmjenama agresivnog hardcorea i strastvenih i zaraznih melodija zasigurno natjerati da sve ostale iole slične bendove nakon 21.05. proglašavate njihovim kopijama.

Giving Chaseu će se s veseljem pridružiti i mladi zagrebački bend po imenu Breaking The Fourth Wall. Iako vam ime možda i nije isprva poznato, vjerojatno ćete se sjetiti jednog veselog melodic punk sastava pod imenom NervousStand koji ste mogli vidjeti kao predgrupu Debelom Precjedniku, Overflowu, The Idoru, Sun Eats Hours i sličnima... Uglavnom, NervousStand će vam se 21.05. predstaviti kao posve novi bend pod imenom Breaking The Fourth Wall, te vam demonstrirati svoj novi melodic hardcore zvuk, zabilježen i na istoimenom albumu nedavno izašlom na mladom zagrebačkom
labelu Third Rocket Records.

A bi provod bio još bolji, večerašnjem su se postavu su se u zadnji čas odlučili pridružiti i dobri prijatelji oba gorenavedena benda, austrijski hardcore kvartet Astpai. Ova četiri mladića iz Bečkog Novog mjesta zajedno stvaraju izuzetno brz i energični hardcore punk pod utjecajem Kid Dynamitea, Against All Authority i Leftover Crack, te su upravo u fazi promocije svog novog albuma Corruption Concealed, a zagrebačka će ih se publika vjerojatno sjetiti sa prošlogodišnjeg koncerta u KSETu sa austrijskim punk bendom Rentokill.

Ulaz od 20h, početak u 21h
Ulaznice: 20kn

koncert