P: JABBATON - PROZAC TURNEN AND DJ FLIP WITH THE FILTH BAGS

None

Prozack Turner (Hungerstrike, Foreign Legion / USA)
DJ Flip (LuckyCharm Rec. / IRL) - 2003/04 World I.T.F. Scratch Champion!
The Filth Bags (LuckyCharm Rec. / IRL)

+

Venom (Zg)
Yesh
Nesho
Koknee
VJ Somatik
PJ Gaga (live act)

+ hip hop dancing act

Start: 22:00
Upad: 35kn


Prozack Turner dolazi iz San Jose-a / California, i frontman je hip-hop grupe Foreign Legion. 2002. je potpisao za Dreamworks records, te snimio pravo glazbeno "soulful putovanje" naziva Death, Taxes and Prozack na kojem su sudjelovali Pete Rock, Madlib, Organized Noize, The Alchemist te pokojni Jay Dilla, no album nikada nije izdan zbog prodaje etikete Universal Music-u koji nije želio izdati album niti Prozacku dati snimke, zbog čega je praktički bankrotirao i od potencijalne nove velike zvijezde postao još jedan "slučaj" glazbene industrije. Nije odustao od glazbe te je ipak snimio svoj prvi album imena Banghaton za neovisnu etiketu Hungerstrike Records na kojem je sam producirao dvije pjesme, a za ostatak su se pobrinuli producenti poput Jake One (De La Soul, G-Unit, MF Doom), Oh No (Stones Throw Rec.) te Paul Nice (Beastie Boys, Biz Markie, Masta Ace). Prozack je poznat kao odličan showman s izvrsnim live nastupom te po iznimnoj komunikaciji s publikom i ludostima koje izvodi na pozornici, stoga nikako ne bi trebalo propustiti njegov nastup.
www.myspace.com/prozackturner
www.prozackturner.com

DJ Flip dolazi iz Dublina / Irska, te je jedan od najboljih svjetskih turntablista, što dokazuje i pobjeda na ITF (International Turntable Federation) svjetskom prvenstvu 2003/04. Samo ilustracije radi, ITF je uz DMC najjače svjetsko natjecanje u turntablismu te su na njemu pobjeđivale "face" poput Scratch Perverts, DJ Craze, DJ Babu, DJ Woody, Rafik…
Osim DJ-ingom i turntablismom, bavi se i produkcijom te je uz kolegu Freezemaster Slick-a osnovao i etiketu imena LuckyCharm Records na kojoj izdaju mnogi irski hip-hop artisti, a u planu su i izdanja za neke američke underground hip-hop kolege poput Buck 65, Slug (Atmosphere), Freestyle (The Arsonists) pa i Prozack Turner.
www.myspace.com/theflipster
www.luckycharmrecords.com

The Filth Bags (LuckyCharm Rec. / IRL)
www.myspace.com/thefilthbags

plesaonica