K: KULT(Italija) + HANDFUL OF HATE (Italija) + ISKARIOT

None

KULT(Italija)
HANDFUL OF HATE (Italija)
ISKARIOT


MuK u suradnji s Uriel Productions predstavlja:
BEHEMOTH WARM-UP GIG

featuring:

KULT (Italy - Nihilistic Black Metal)
www.kult-band.com
www.myspace.com/kultband

Talijanski bend Kult nastao je 2002. godine, kao odgovor na rastući trend simfoničnog black metala, te su njegovi članovi željeli stvarati siroviju verziju istoga, bez klavijatura i ženskih vokala, po uzoru na prve bendove black metala iz ranih devedesetih. Prošle godine su snimili svoj album prvijenac pod nazivom "Winds of War", koji će predstaviti domaćoj publici. Kult bi mogao privući fanove Nokturnal Mortuma, Bathorya i Darkthronea.


HANDFUL of HATE (Italy - Brutal Black/Death Metal)
www.handfulofhate.com
www.myspace.com/handfulofhate

Handful of Hate je nastao još davne 1993. godine i od tada se ustalio kao bend brutalnog black metal izričaja, na tragu Marduka, Dark Funerala i ranog Behemotha. Iza sebe imaju 5 studijskih uradaka, a obilježava ih brz, furiozan i beskompromisan, te nadasve energičan live nastup, a njihov posljednji album je dobio fenomenalne kritike. Definitivna poslastica za ljubitelje brutalne i ekstremne glazbe.


ISKARIOT (Zagreb, Industrial Black/Death Metal)
www.iskariot.com
www.myspace.com/iskariothr

Zagrebački bend modernog ekstremnog izričaja, s mnogo doticajnih točaka sa srednjom fazom Behemothovog stvaralaštva, idealanije izbor za upotpuniti ovaj događaj. Iskariot se već imao prilike predstaviti domaćoj publici, te
nijedan nastup nije prošao nezamjećeno. Posjetitelji mogu očekivati agresivni black/death metal, prožet elektronikom i sampleovima, a zaokružen atraktivnim i energičnim scenskim nastupom.


Na koncertu će u sklopu nagradne igre biti podijeljene dvije karte za Behemoth, a između ostalog, biti će i projekcije live nastupa i spotova Behemotha. Ova svirka ce također označiti početak promotivne kampanje za veliki koncert Behemotha u Zagrebu 27.5.2007.


Upad na koncert: 30 kuna

koncert