GOA TRIP

None

GOA TRIP
Promocija albuma Inner Polarity

Val Vashar
Ovom zadraninu, bivšem pjevaču punk banda Rasulo i squatteru tijekom devedesetih, se interes za glazbu naglo promijenio nakon prve goa mix kazete koju je dobio u vojsci. Počinje sudjelovati u sceni svirajući na Vashar partijima te afterima na plažama. Tijekom studija sociologije u Zagrebu, počinje aktivnije raditi na Soundforms i Tribalizer partijima, ChilliBaru, te radio emisiji Teleport i u organizaciji Underwater Underground festivala. Trenutačno su mu najzastupljeniji stilovi progressive i chill out.

Twisted twins
Dva brata blizanca, Hrvoje i Domagoj, su počeli pratiti trance scenu usred 90ih, i vrlo brzo su počeli i puštati muziku po velikom broju hrvatskih partija kao članovi Soundforms tima. Između ostalog dvaput su radili i na Underwater Overground festivalu, te kao predgrupa na zagrebačkom koncertu grupe The Prodigy.

Vox
Upoznavši se s goa trance glazbom 1994. godine, ovaj zagrebački DJ, ju je ubrzo počeo promovirati u KSETu, paralelno s radom na Astralis partijima, kao i većim brojem manjih partija. Početkom 2001 godine se počinje aktivnije baviti glazbenom produkcijom, te samostalno, kao i zajedno s projektom Mokk, promovira vlastitu i zajedničku glazbu. Oduvijek preferira melodičniji i energičniji stil trance glazbe, kako u setovima, tako i u autorskim radovima.
Krajem 2006 godine pristupa organizaciji Soundmute, te njihovom pomoću početkom veljače izdaje album pod nazivom Inner Polarity na netlabelu Metapsychic Records. Ovom prilikom taj album i prezentira zagrebačkoj javnosti, uz još neke dosad nepoznate materijale.

www.myspace.com/val_vashar
www.myspace.com/djstwistedtwins
www.myspace.com/voxproject
www.metapsychicrecords.com
www.soundmute.org

plesaonica