K: THEORY OF CHAOS + DEAF AUDITORIUM + DEFIANT + THE RITE OF RETALIATION

None

THEORY OF CHAOS (Zagreb)
DEAF AUDITORIUM (Zagreb)
DEFIANT (Požega)
THE RITE OF RETALIATION (Zagreb)


Bend THEORY OF CHAOS nastao je krajem 2003. Od samog početka se u njihovoj glazbi osjetio utjecaj klasičnog death metala i norveškog blacka, a taj zvuk su uglavnom zadržali do danas. Naravno, konstantno ga razvijajući. Nakon nekih sitnih početničkih pogrešaka i promjene postave (u bend dolazi novi bubnjar) bili su spremni napraviti korak dalje i snimiti prvi demo. Kako sami kažu, veliku pažnju posvetili su gitarskim rifovima, a dobitna kombinacija za njih je bila standardna brutalnost death metala prožeta diaboličnim melodijama. Odlični vokali i neizrecivo dobra ritam sekcija doveli su zvuk na još višu razinu, stoga je njihov prvi demo, “Summoning Of The Legion”, unatoč home-made produkciji izazvao odlične reakcije publike i kritike. Nedavno su snimili drugi demo, ovaj put u pravom studiju, a ovaj će koncert biti službena promocija istog.
www.myspace.com/theoryofchaoshr

DEAF AUDITORIUM je zagrebački death - black metal bend, a na sceni postoje još od 1998. godine. Nakon godinu dana
izbivanja sa scene, vraćaju se promovirajući svoj treći po redu demo uradak, “Agony”. Puno duplih vokala, duple bas pedale i karakterističnog Deaf auditorium zvuka. Ukoliko još niste imali prilike čuti ovaj izniman bend, toplo vam preporučujemo da posjetite njihovu stranicu www.myspace.com/deafauditorium i poslušate kako to rade iskusni majstori.

Melodic death metal bend DEFIANT iz Požege nastao je 2005. a njihov zvuk karakteriziraju melodični rifovi upotunjeni mračnim tekstovima. Iako postoje relativno kratko vrijeme, publika ih je zapazila na brojnim svirkama po Hrvatskoj, a u prilog tvrdnji da nisu samo još jedan u nizu prosječnih bendova govori i činjenica da su nedavno svirali kao support jednom od jačih europskih death bendova, VADER.
Uskoro ulaze u studio, a kako zvuče možete provjeriti na www.myspace.com/defiantmetalband

Bend pod imenom RETALIATION nastao je kao side-project članova nekoliko metal bendova. Iako su u početku namjeravali svirati samo obrade, uskoro su ustalili postavu i počeli stvarati autorske stvari. Njihov nervozni, mahom izrazito brz death metal zvuk uskoro je našao svoje mjesto pod suncem, a njihov agresivan live nastup osigurao im je impozantan broj koncerata diljem Hrvatske i Slovenije. 2002. snimaju prvi demo, „Inhaling the Rage“, koji je, iako sadrži samo 3 pjesme, ostavio dobar dojam na publiku omogućivši im tako još više koncertnih angažmana. Posljednje dvije godine česte promjene postave su malo usporile njihov rad, da bi se nedavno izdigli iz pepela sa kompletnom postavom i pod novim imenom, THE RITE OF RETALIATION. Trenutno dovršavaju drugi studijski uradak, „Blind...Hatred...Visualised“, a kako zvuče možete provjeriti na www.myspace.com/theriteofretaliation
Ulaznice po cijeni od 20kn možete kupiti u pretprodaji na šanku KSETa ili na blagajni na dan koncerta po istoj cijeni. Ulaz se otvara u 20:00

koncert