K: STOP

None

STOP

"Soba ogledala"

Stalni gosti KSETa i sjajni glazbenici, grupa STOP, najpoznatiji po odličnim izvedbama Jimi Hendrixa i best of rocka 60tih i 70tih dolaze u KSET nadoknaditi odgođeni koncert iz prosinca prošle godine. Predvodnik banda je i dalje bivši dekan PMFa i jedan od najboljih gitarista ovih prostora, prof.dr.sc. Nikola Sarapa. Ostali članovi su: Ico Mikšić (bas gitara), Ervin Baučić (vokal) i Goran Markić (bubnjevi). Nedavno su snimili materijal za novi album, a kako to zvuči uživo provjerite u ponedjeljak 22.01. u KSETu. .

Dok će nas svojom izvedbom legendarnih stvari Jimija Hendrixa, najvećeg rock gitariste svih vremena podsjetiti grupa STOP, neki od posjetitelja otići će kući s nagradama. Naime, tijekom večeri podijelit će se nesto crno-bijelih postera Jimija kao i nekoliko primjeraka njegove biografije 'Soba ogledala' autora Charlesa R.
Crossa.
'Soba ogledala', potresna je biografija koja donosi iscrpnu priču o odrastanju, slavi i tragičnom završetku čovjeka koji je čitav život posvetio glazbi i svojoj gitari. Otkrivajući mnoge, do sada potpuno nepoznate, dijelove Jimijevog života autor Charles R. Cross (pisac i 'Kose anđela', biografije Kurt Cobaina) nastojao je objasniti kakav je splet okolnosti pomogao da u burnim godinama seksualne
revolucije i hippijevskog pokreta Hendrix dosegne svjetsku slavu. Knjiga je izdana u studenom 2005. godine u sklopu Biblioteke Knjigafon (IBS), broj stranica: 334, cijena: 159,00 kn. Kupnjom knjige ostvaruje se 10 posto popusta na albume Jimija Hendrixa u izdanju Aquarius Recordsa.

Ulaznice za koncert grupe STOP i promociju knjige "Soba ogledala" su 30kn na blagajni Kluba na dan koncerta.

koncert