S: BLINK 182

None

BLINK 182
+live tribute by:
A(ttention) D(eficit) D(isorder)(Pula)

Sjećate li se broja 182? Nakon svih slušaonica kojekakvog indieja, akustične depresive, trip-hopa i sličnih zvukova koji su do sad bili vrlo uspješni u tome da zavuku slušatelja u (relativno ugodnu) depresiju, KSET srijede 17.01.2007. baca kontru: vrijeme je za cjelovečernji tribute svima nam najdražem (htjeli vi to priznati ili ne) pop-punk bendu - Blink 182.
Od 20 sati nadalje iz zvučnika izlaze najveći hitovi ovog kalifornijskog trojca, naravno i uz nekolicinu ostalih srodnih im broj-bendova (poput Sum 41, SR71, Green Day 75, Offspring 90210 i Goldfinger 3.14) kao i
nusproizvode glavnog benda (Angels & Airwaves, +44, Boxcar Racer, The
Transplants
...).

Uz to moći ćete vidjeti i projekcije njihovih spotova te (ekskluzivno! samo kod nas! još malo pa nestalo!) svjedočiti prvom zagrebačkom nastupu mladog pulskog benda A(ttention) D(eficit) D(isorder) koji će između ostaloga odsvirati i nekolicinu obrada dragih im pjesama.... Znate već koga.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti u ovom plemenitom pohodu u ne tako davnu nam ljepšu prošlost i uz nekoliko piva s nama bez opterećenja, jada i čemera uživati u zdravoj pop-pank zajebanciji.

Upad za sve 15 kuna, osim ako netko zbilja želi platiti više.

slušaonica