S: METAL CORE

None

METAL CORE
+ live act:
HIDDEN LAYER
GARDENS OF HIROSHIMA


Krvavih mu štuka! KSET vam ponosno predstavlja milozvučne melodije, predivne mosh ritmove i pregršt duple bas pedale u obliku metalcore slušaone. dođite i poslušajte što vam imaju kazati Darkest Hour, As I Lay Dying, Killswitch Engage, Unearth, Lamb Of God, Machine Head, Walls Of Jericho i mnogi drugi.

ALI TO NIJE SVE! Uz poklon toster najsretnijima, KSET vam poklanja i koncert dvaju mladih i perpektivnih bendova iz Zagreba:

HIDDEN LAYER (Zagreb/Karlovac)mješavina mosh hardcorea i modernog trash metala iz Zagreba. Iako postoje od 2003. Hidden Layer tek početkom prošle godine učvršćuju svoju postavu te snimaju nove stvari koje su promovirali koncertima po Hrvatskoj i Sloveniji. Njihov zvuk se najčešće opisuje kao mosh hardcore s metal uletima. Novu godinu započinju s prvim nastupom u KSETu, nadamo se ne i zadnjim. "


GARDENS OF HIROSHIMA(Zagreb)
Metal / Hardcore
Okupili su se u zagrebu 2005. godine i počeli stvarati glazbu pod utjecajem melodičnog death metala i new school hard corea. dosad su izdali EP "Choose Your Side", svirali podosta gigova po cijeloj hrvatskoj, a ovo će im biti drugi nastup u KSETu.

upad: 15kn

slušaonica