P: JabbaTon

None

DJ DEBONAIRE /UK
DJ VENOM [ ST!llness ">
MC KANDŽIJA
YULA human beatbox

residents:
YESH
KOKNEE
NESHO


VJ SOMATIK

DJ Debonaire
Dolazi iz Lutona /UK, gdje predaje na DJ akademiji. Turntablismom se bavi 9 godina. Nastupao je širom UK-a, a najveći su mu rezultati 3. mjesto na South East Mixing Championship 1998., te finale Londonskog DMC-a 1999. Vrlo je svestran pa osim DJ-anja i pjeva, MC-a, svira nekoliko instrumenata te to sve koristi u vlastitoj produkciji. Trenutno je uključen u studijski projekt u Lutonu koji se uglavnom fokusira na Reggae i RnB, no bavi se i drugim žanrovima kao što su Grime i Hip-Hop. Na JabbaTonu ćete ga imati prilike vidjeti u turntablism te drum n' bass izdanju.
www.myspace.com/djdebonaire

DJ Venom [ ST!llness ">
Dolazi iz Slavonskog Broda, no od nedavno živi u Zagrebu. Bavi se DJ-ingom i turntablismom već 10 godina. Nastupio je u finalu svjetskog prvenstva DMC u Londonu 2000., pobijedio je na hrvatskom Lucky Strike natjecanju 2002., pobjednik je DMC prvenstva ex-yu zemalja 2003. te hrvatskog Heineken Thirsta 2005. Bio je i resident osječkog drum’n bass programa Glechudesa. Član je sve popularnijeg mladog benda ST!llness, te pokreće i DJ radionicu na kojoj će polaznike podučavati tehnikama DJ-inga i turntablisma. Ne voli sve što vole mladi, voli čobanac i rakiju!
www.myspace.com/davorvenom

MC Kandžija
Osječki MC, specifično-reprezentativnog imena Kandžija, poznat je kao jedan od najboljih freestylera na ovim prostorima. Nastupao je od Ljubljane, Exita u Novom sadu, svakog kluba u Osijeku, čak i u HNK, pa sve do najvećih rupa. U zadnje vrijeme nastupa i sa bendom koji pomiče shvaćanje hip-hopa, ruši pravila i stereotipe da su raperi samo bogati crnci iz geta s opakim pilama, ribama i pištoljima koji ubijaju. U pripremi ima materijal koji se odlikuje originalnim tekstovima i “alte schule” bitovima sa raznim primjesama, kako sam kaže: “Prejaka repčuga koja će poput meteora pogodit ovu našu malu ali predivnu domovinu.” Vatreni je navijač nogometnog kluba Grafičar, a za razliku od Venoma voli sve što vole mladi jer mladi su super!
www.myspace.com/kandzija

Yula human beatbox
Yula dolazi iz Slavonskog Broda te se bavi human beatboxom već 5 godina, konstantno razvijajući nove stilove, efekte i zvukove. Pretežno nastupa uživo jer je tako doživljaj beatboxa najjači i najintenzivniji. Imali ste ga prilike čuti prije LTJ Bukem & MC Conrad u “staroj klaonici”, a beatboxao je i uz Sky Wikluh, 3ki Stil, Bolesnu Braću, Thrill, Sb Reprezenta i mnoge druge...


start: 21:00 upad: 20kn

plesaonica