BRUCOŠIJADA FER-a @ SKUC/PAUK

None

Main stage @ PAUK
THE BEAT FLEET (Split / Hrvatska)
KUD IDIJOTI (Pula / Hrvatska)
JOKE (Pariz / Francuska)
THE BAMBI MOLESTERS (Sisak / Hrvatska)
DUBIOZA KOLEKTIV (Zenica / BIH)
SEPTICA (Vinkovci / Hrvatska)
ANTENAT (Zagreb / Hrvatska)

Dance floor @ Društvena dvorana
BASS INVADERS feat. NOISIA (Vision Recordings // Groningen / Nizozemska)
JABBATON feat. JME (Roll Deep Crew // London / UK)

KSET Caffe floor

PROJEKCIJE FILMOVA @ Kino dvorana

Klub Studenata Elektrotehnike (KSET) i ove godine, u subotu 25.11., organizira Brucošijadu FER-a, tradicionalni tulum dobrodošlice za sve nove studente, ali i druge željne dobre zabave. Kao i prošle godine i ova Brucošijada održati će se u prostorima SKUC-a u Studentskom domu “Stjepan Radić”. U najvećoj dvorani, PAUK-u, na glavnom će stageu nastupati: The Beat Fleet, KUD Idijoti, Joke, The Bambi Molesters, Dubioza Kolektiv, Septica i Antenat. Ovogodišnji lineup ponovno nudi kvalitetne i raznolike bendove te širok raspon glazbenih stilova i sigurni smo da će svatko pronaći nešto za sebe. Osim glavnog stagea paralelno će u Društvenoj dvorani biti postavljen i Dance floor na kojemu će publiku zabavljati odlični Bass Invadersi kojima ovoga puta iz Nizozemske stiže Noisia te ekipa iz JabbaTona kojima će se za ovu priliku pridružiti i londonski MC JME. Uz ta dva stagea u Kino dvorani moći ćete uživati u projekcijama filmova ili se opustiti uz glazbu KSET-ovih DJ-a na KSET Caffe flooru. Uz napomenu da će The Beat Fleet na ovom koncertu premijerno predstaviti nekoliko novih pjesama i, sigurni smo, novih hitova, posebno smo ponosni što ćete i ove godine na glavnom stageu imati prilike pogledati jedan odličan strani bend.

Francuski bend Joke nastao je još davne 1992. godine kada su se četiri teenagera odlučila baviti glazbom. Naravno, u klasičnoj vokal-gitara-bas-bubnjevi formaciji. Nakon nekoliko godina bend počinje rasti, a novi članovi donose i nove stilove. Postava sada sadrži i brass sekciju, kao i DJ-a, a njihov jedinstven stil na genijalan način spaja rock, funk, dub, ragga, hip-hop, ska, pa čak i punk. Prvi album, “Le Facteur Humain”, snimili su 2001. nakon čega su uslijedila još 2 EP-a, “Proces Verbal” 2003. i “Corbeaux” 2005. Svojom muzikom i ogromnom energijom koju pokazuju na stageu podsjećaju nas i na legendarne King Prawn, što je vjerujemo itekako dobra preporuka. Iako bend još uvijek nije dobio zasluženu popularnost njihovi brojni nastupi po Europi i tisuće zadovoljnih posjetitelja njihovih koncerata govore da su na pravom putu, što će moći potvrditi i svi oni koji su Joke ove godine u kolovozu imali priliku pogledati u Zadru. Ovo će im biti prvi nastup u Zagrebu i veoma smo sretni što nam dolaze nabrijani, energični i u naponu snage.

Za one koji događaju neće moći prisustvovati uživo kao i svake godine biti će organiziran live prijenos putem interneta kojega ćete moći pratiti na stranici www.kset.org/brucosijada. Sve ostale informacije vezane uz Brucošijadu kao i dodatne informacije o bendovima moći ćete također pronaći na spomenutoj web stranici.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 55kn možete kupiti u Dancing Bearu, Studentskom centru, Fakultetu elektrotehnike i računarstva i KSET-u. Na ulazu će koštati 70kn. Ulaz se otvara u 20 sati, a program počinje točno u 21 sat.

koncert