P: BASS INVADERS feat. BLAME

None

BassInvaders presents:

BLAME
(720, Good Looking, UK)

Naravno, tu je i neizbježni rezindentni trio fantastikus:
Juice & Gekko za gramofonima i .exe za video pultom

Conrad Shafie, poznatiji kao Blame jedan je od d&b veterana. 1991 izdaje debi singl "Music Takes You" za Moving Shadow, koji postaje instant klupski klasik. Nakon nekoliko godina i desetak izdanja za Moving Shadow, potpisuje za kultni Good Looking, gdje izdaje uz face kao što su LTJ Bukem, Big Bud, Seba i dr. stvara svoj prepoznatljiv zvuk. Da bi adekvatno predstavio taj zvuk, pokreće etiketu 720 records, u početku kao sublabel GLO, a kasnije kao nezavisni label. Svojim izdanjima na 720 praktički samostalno definira "deep atmospheric" podžanr drum & bassa, i inspirira mlađe izvođače kao što su ICR, Mav, ASC (koji je prije pokretanja vlastite etikete Covert Operations jednu od prvih stvari izdao upravo za 720. U novije vrijeme Blame još jednom redefinira svoj stil, orijentirajući se više prema mračnom, tvrdom, plesnom i bezkompromisnom d&b-u. Uz
solo stvari, surađuje i sa Mampi Swiftom na nekoliko izdanja za njegovu etiketu Charge, kao i sa Pedgeom pod nazivom Keepers Of The Peace (K.O.T.P.). Na svom prvom zagrebačkom nastupu promovira svoj nadolazeći album "The Turning Point", tako da možete očekivati gomilu nove, još neobjavljene glazbe!

Početak u 22 sata, kraj u 03. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 30kn možete kupiti u Dancing Bear-u i KSET-u. Na ulazu će koštati 40kn.

plesaonica