Wilovanje: Up In Smoke Vol.1

Na Valentinovo ili Dan zaljubljenih pripremili smo vam događaj za prste polizati. Zato, partnera pod ruku i vidimo se na plesnom podiju!

LOUD LIFE CONCERTS i WILOVANJE vam ponosno predstavljaju:

UP IN SMOKE VOL. I!  (Colour Haze + Rotor + Sungrazer)

Koncept nazvan Up In Smoke je putujući cestovni ''festival'' . Odaje počast oblacima plavog dima koji plove uokolo na svim plesovima i trance-ovima zaljubljenika u glazbu čitavog svijeta. Svaki put, za svaku određenu glasnoću, biti će pomno izabran paket bendova koji će se otisnuti put Europe te naći put do svojih fanova gdje će zajedno s publikom uživati u dozama psihodeličnih, heavy rock i eksperimentalnim tonovima.

Pripremite se na ''brijačinu'' sa već etabiliranim izvođačima te otvorite oči i naćulite uši za zvuk sutrašnjice uz neka nova imena na sceni koja tek dolaze! Prvo izdanje ovog putujućeg cirkusa će predstaviti
bendove sa kultne i cijenjene, njemačke izdavačke kuće Elektrohasch records.

Nakon 3 godine igranja lovice uokolo konačno smo uspjeli i njih namamiti u naše krajeve. Headlineri će biti najpoznatija europska rock mašina koja se krije iza imena COLOUR HAZE! Praćena unikatnim tročlanim instumentalnim bandom ROTOR iz Berlina, a sve nastupe će otvarati nizozemske zvijezde u usponu SUNGRAZER.

Ovo će biti prvi posjet Zagrebu sva tri benda!
Media support : POLAK media (http://polakmedia.com/)

 

COLOUR HAZE su jedni od najpoznatijih izvođača na planeti što se tiče heavy psihodelije te su predvodnici izričaja. Iza sebe imaju 9 izdanih albuma, par split izdanja, bezbroj odsviranih koncerata i turneja te su sami po sebi već kult. Redovito ih se navodi kao uzore, pogotovo kod novije generacije bendova sličnog žanra. Ovi momci su vrhunski glazbenici, kinematički spajaju vizije koje lepršaju u zraku koristeći melodiju, inteligentne i muzikalno povezane cijeline kao glavni alat. Unikatni po zvuku, originalni u izvedbi, njihova glazba kao da dolazi iz samog Svemira. Napokon u Zagrebu....
Nikako ne propustiti pogledati ih uživo!ROTOR (D)
http://www.myspace.com/rotorberlin

Ovaj berlinski bend bavi se instrumentalnom glazbom od 1998. Zamislite "Starless and Bible black" eru King Crimsona koja susreće Monster Magnet. Ovo je furiozni komad distorziranog riff-ovlja i turbom gonjenom wah-wah pedalom. Proći će kroz vas kao krdo bizona koji trče za Suncem. Space rock poslastica za grunge generaciju. Pripremite se na zapanjujući komad glazbene umjetnosti (Stonerrock.com).
Ovaj trio iz Berlina pravi paklenu intenzivnu buku na tragu ranijih Kyuss, starijih ekcentričnijih US indie Rock velikana i vrlo, vrlo starog psihodeličnog kotrljanja. (Rockhard magazine)
Pažnja! Neo hipiji na dijelu. (Metal hammer)SUNGRAZER (NL)
http://www.myspace.com/sungrazerband

Sungrazer je heavy rock trio koji je nastao početkom 2009. Njihova glazba je spoj koji varira imeđu psihodeličnih jamova do stoner rocka! U kratkom vremenu stekli su reputaciju te održali pozamašan broj koncerata. Nizozemski mediji ih opisuju kao ''Kroz ludi i bezuman put kroz močvaru i pustinju, Sungrazer stižu do svog cilja. Povratak stoner korijenima uz dašak Kyussa! Smirujući, rastući i teški riff-ovi nazubljeni psihodeličnom oštricom i alternativnim refrenima''.

www.myspace.com/stonerfestival
http://www.youtube.com/watch?v=M6St-brz9iY


Karte u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 55 kn u Rockmarku (Berislavićeva 13), a na ulazu će koštati 65 kn.
koncert