Zippo (Pescara, IT)+ Jucifer (Athens, USA) + Muscle Tribe of Danger and Excellence (ZG) ~ Big Bad Sound Machine

Jucifer

Ovaj kultni bend nastao je 1993. godine i jedni su od pionira sludge/doom scene. Jedni su od prvih žestokih dvočlanih bendova, a odlikuje ih to što su ekstremno žestoki i glasni. U njihovoj glazbi može se prepoznati sludge, doom, black metal, death metal, thrash, crust, grind i noise uz povremene melodične trenutke. U njihovoj karijeri koja traje dva desetljeća uspoređivani su s bendovima kao Melvins, Slayer, Black Sabbath, Necrophagia i Napalm Death, Jesus Lizard, Darkthrone, Neurosis, Morbid Angel, Harvey Milk, Electric Wizard, Eyehategod, Acid King, Lightning Bolt i Sunn0))).
Osim gore navedenih bendova, zbog svojih zanimljivih kompozicija i improvizacija na pozornici kritika ih je povezala čak i s Milesom Davisom i Johnom Zornom. Ove godine izlazi im novi, 8. po redu studijski album još neobjavljenog imena.

facebook
myspace

Zippo

Stari znanci iz zemlje tjestenine i mafijaških bossova. Prošli su Europu uzduž i poprijeko više puta, a ovom prigodom dolaze u sklopu turneje Maktub, kojom promoviraju istoimeni album. Maktub je njihov treći studijski album na kojem su gostovali Ben Ward (Orange Goblin) i Luca T. Mai (Zu). Svoj zvuk vole okarakterizirati kao progresivni psihodelični stoner metal. Melodične vokalne linije, izvrsna dinamika i pomaknute gitarske dionice glavni su aduti ovih špageti rockera.

bandcamp

facebook
myspace


 

Muscle Tribe of Danger and Excellence

Novi projekt sastavljen od članova bendova Deafness By Noise, She Loves Pablo, Gardens Of Hiroshima i Mašinko. Pozvani da obrane čast 'rvacke scene u ovom okršaju glasnih gitara i žestokih riffova. Trenutno spremaju prvi album koji iščekujemo s nestrpljenjem. Tko ih nije čuo, magarac je bio!

 

Upad: 40kn, na dan 50kn
Ulaz: 20:00, svirka počinje u 20:30


Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, psychedelic